Kitaplar

E. Kitaplardaki Bölümler

E1. Yağcı S. and Göğüş F. (2011). Quality Control Parameters of Extrudates and Methods For Determination. In Advances in Extrusion Technology, Eds. A. Altan and M. Maskan, 295-320. CRC Press: USA.

E2. Altan A., Kuş S., Göğüş F. and Maskan M. (2006). Textura. metode instrumentale de determinare a texturii. In Textura Produselor Alimentare, Eds. M. Bulancea and G. Iordachescu, 35–61. Craiova: Aius.

E3. Altan A., Kuş S., Göğüş F. and Maskan M. (2006). Textura produselor alimentare extrudate. In Textura Produselor Alimentare, Eds. M. Bulancea and G. Iordachescu, 169–176. Craiova: Aius.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir