Projeler

1- Hasbay, İ. ve Yağcı, S.. (2015- devam ediyor). “Arpadan beta-glukan elde edilmesi, fonksiyonel gıda bileseni ve dogal kıvam arttırıcı gıda katkı maddesi olarak kullanılması” (Projede araştırmacı). TÜBİTAK projesi (Proje No:115O046).

2- Altan Mete, A. ve Yağcı, S.. (2013- devam ediyor). “Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi: Fiziksel, Tekstürel, Fonksiyonel, Duyusal, Besinsel ve Yapısal Özelliklerin İncelenmesi” (Projede araştırmacı). TÜBİTAK projesi (Proje No: 113O451).

3- Yağcı, S. ve Yıldırım, N. (2011- 2013). “Bulgur ve Nohut gibi Tahıl ve Baklagillerden Çerez Gıda Üretiminde Yenilikçi İşlem Olan Kontrollü Basınç Oluşturulması Metodunun Uygulanması” (Proje yürütücüsü). TÜBİTAK Kariyer projesi (Proje No: 110O784).

4- Yağcı, S. ve Doğan F. (2011- 2014). “Mercimek (Lens culinaris) türü baklagillerden glütensiz bulgur-benzeri ürün geliştirilmesi ve kalite parametrelerinin incelenmesi” (Proje yürütücüsü). Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri komisyonu tarafından desteklenen proje. (Proje No.11-M-11).

5- KMÜ Merkezi Araştırma Laboratuvarı – DPT Altyapı Projesi (2010-2013, projede araştırmacı). DPT / Kalkınma Bakanlığı (Proje No. 2010K121090)

6- Göğüş, F., Maskan, M., Yağcı, S. ve Altan A. (2006-2008). ” Gıda Sanayinde Yan Ürün Olan Meyve ve Sebze Atıklarının, Tahıl Bazlı Ekstrüde Gıdaların Üretiminde Kullanımı”(Projede Araştırmacı). Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu tarafından desteklenen projede (Proje No. MF.06.07) araştırmacı olarak çalışmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir