Staj Evrakları (2023 – 2024)

Sevgili Öğrenciler,

2023 – 2024 yaz dönemi staj yapacak öğrencilerimiz için doldurulması gereken staj evrakları aşağıda listelenmiştir.

DİREK EVRAK DOLDURMAYA BAŞLAMAYINIZ. ÖNCELİKLE STAJ KILAVUZUNU OKUYUNUZ. STAJ KILAVUZU SİZİ ADIM ADIM YÖNLENDİRECEKTİR.

Not: Staj Kılavuzu dosya boyutu büyük olması sebebiyle iki parça halinde yüklenmiştir. İki kısımı da dikkatle okuyunuz.

STAJ KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ. (Bölüm-1)

STAJ KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ. (Bölüm-2)

Staj takviminde yazan süreler sonrasında yapılan işlemler yürürlülüğe koyulmayacak, başvurunuz değerlendirilmeyecektir.

STAJ TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

STAJ EVRAKLARI

1. Staj Başvuru Formu (Örnek Doldurulmuş)
  2. Staj Başvuru Formu (Boş)
  3. İş Yeri Staj Sözleşmesi (Örnek Doldurulmuş)
  4. İş Yeri Staj Sözleşmesi(Boş)
  5. Staj Dosyası (Örnek Doldurulmuş)
  6. Staj Dosyası (Boş)

Sevgili Öğrenciler, sizin için her aklınıza gelen soruyu bizlere sormak en kolay yol olabilir ama biz danışman hocalarınız için aynı soruyu defalarca cevaplamak hiç de kolay olmuyor.

Bu sebeple bu süreci tek seferde sizleri bilgilendirmek için çeşitli dosyalar hazırlayarak yürütmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla STAJ KILAVUZUNDA YAZAN BİLGİLERE YÖNELİK SORULAR SORMAYINIZ. ÇÜNKÜ ZATEN CEVAPLARI KILAVUZDA YAZIYOR.

Öğr. Gör. Ali PİŞİRGEN

Bu yazı Duyuru, Staj kategorisine gönderilmiş ve , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.