Üç Ders Sınav Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

Bu duyuruda üç ders sınavı hakkında size bilgi vermek istiyorum.

Üç ders sınavına kimler başvurabilir?

• Programda 2 yıl (dört yarıyıl) boyunca almak zorunda olduğunuz bütün derslere kayıt yaptırmış, bu derslerdan sadece üç dersten F ya FX ile başarısız olmuş olan öğrenciler üç ders sınavına başvurabilir.
  • Öğrenci, DZ (Devamsız) olarak dersten kaldıysa üç ders sınavına başvuramaz.

Üç ders sınavına nasıl başvurabilirim?

Öğrenciler üç ders sınavına Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri ile iletişime geçerek başvuracaklardır. Danışmanınıza başvuramazsınız. İlgili duyuru SBMYO internet sayfasında yayınlanmıştır. Duyuru görmek için tıklayınız.

Üç ders sınavı ne zaman olacak?

Üç ders sınavları her dönem bütünleme sınavlarından sonra yüzyüze SBMYO’da gerçekleşecektir. Sınav ile ilgili genel bir duyuru paylaşılır ve devamında sınavların saati ve yeri başvuraların bitmesinden sonra açıklanacaktır. Sınav yeri ve saati OBS üzerinden yapılacaktır. Öğrencilerin OBS mesaj bölümünü kontrol etmeleri tavsiye edilir.

Sevgiler,

AP.

Bu yazı Oryantasyon kategorisine gönderilmiş ve , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.