Hakkında

Merhaba ben Hasan Yıldırım. 2012 yılından bu yana araştırma görevlisi olarak görev yapmaktayım. Lisans eğitimini Anadolu üniversitesi İstatistik bölümünde ve yüksek lisans eğitimini Çukurova üniversitesi İstatistik bölümünde sırasıyla 2012 ve 2015 yıllarında tamamladım.

Lisans mezuniyetinin hemen akabinde, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne araştırma görevlisi olarak atandım. 2013 yılında, lisansüstü eğitimine devam etmek amacıyla Çukurova Üniversitesi’nde göreve başladım. Halihazırda her iki üniversitede eğitim ve araştırmalarıma devam etmekte olup, Çukurova Üniversitesi İstatistik Bölümü’nde 2015 yılında başlamış olduğum doktora eğitimimi Haziran-2020’de tamamladım. Şu anda aynı üniversitede matematik bölümü uygulamalı matematik anabilim dalında doktor öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım.

Makine öğrenmesi, istatistiksel öğrenme, yapay sinir ağları, yanlı tahmin ediciler ve büyük boyutlu veride karşılaşılan problemler üzerine araştırmalar yapmaktayım.

Evli ve iki çocuk babasıyım.