ÇİN’DEKİ REHBERİNİZ

I-DAYANIKLILIĞIN VE ÇEVİKLİLİĞİN ÇARPICI GÖSTERİSİ

Yüzlerce savaş sanatı öğrencileri savaş yöntemlerinin en eski şekillerinin var olduğu ana vatanında uluslar arası bir yarışmada yer alıyorlar. 11.inci Uluslar arası Shaolin Wushu Festivali 16 Ekim-20 Ekim tarihlerinde Çin’de Shaolin Wushunun ana vatanı olan Henan eyaletinde yapılacak. Festival savaş sanatlarının kültürel etkileşimini yükseltmek için jimnastik gruplarını ve savaş sanatlarını içeriyor.

Savaş sanatı okullarından öğrenciler yaklaşan 11.inci Uluslar arası Zhengzhou ‘da olacak Shaolin Wushu Festivali için provalar yapıyorlar.

2. Öğrenciler barlardan aşağıya uzanarak kovalarla su çekerlerken inanılmaz gerçek güçlerini gösteriyorlar.

3.Yarışmacılar bir ellerini arkalarında tutarak diğer elleriyle barlardan aşağıya uzanarak kovalardan su alıyorlar.

3. Yarışmacılar bir ellerini arkalarında tutarak diğer elleriyle barlardan aşağıya uzanarak kovalardan su alıyorlar.

Shaolin Wushu’nun anavatanı olan Zhengzhou ‘da 4 gün sürecek olan festivalde 73 ülkeden katılan 1500 öğrenci olacak.

4 günlük festival 1991’den beri 10 kez düzenlendi, organizatörlere göre, savaş sanatçıları için ülkenin kültürünü keşfetmek, yeni arkadaşlıklar kurmak ve yeteneklerini geliştirmek için bu festivalin düzenlemesi çok iyi bir yöntem.

Yarışmaların yanı sıra uzun bir hafta sonu ve büyük bir akşam partisi boyunca farklı savaş sanatları gösterileri de olmaktadır.

Bu inanılmaz görüntüler olayın boyutunu, disiplin ölçüsünü ve festival katılımcıları tarafından gerçekleştirilen eğitimleri göstermektedir.

Kaynak: DailyMail
Fotoğraflar: Getty Images

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.