Dördüncü madenci Hua Ming Xi başarıyla yer altından çıkarıldı. (29.01.2016)

Dördüncü madenci Hua Ming Xi başarıyla yer altından çıkarıldı. (madenden son çıkarılan madencinin hastanedeki röportajı)

Hareket kabiliyetimiz çok azdı, aşağısı çok karanlıktı, gücümüz azalmasın diye hareket etmiyorduk, sadece tuvalet ihtiyacında ayağa kalkıyorduk, bacaklarımızı hareket ettiriyorduk, orada bir taraftan bir tarafa sallanıyorduk, zaman ilerliyordu, konuşmaya hal kalmadığı için hiç konuşulmuyordu.

Sanırım 15 gün boyunca baştan ayağa korku içindeydim, akşam uyuma vakti geldiğinde kalbimin içi bomboş oluyordu, sessizliği dinleyince de hemen korkuyorsun, o sessizlik gerçekten çok ürkütücüydü.

Dört karttan sonuncusunu çekince korkmadığımı söyledim, benim bir şeyim yok, siz yukarı çıkın, kokmadığımı söylüyordum, kuradan en sonuncusunu ben seçmiştim, kaç kişiye yardımda bulundum, yukarıya onlara seslendim ve kaç kişiyi yukarıya çıkardılar.

Devletimize, her bir lidere, her bir güvenlik birimine, sondaj ekibine çok teşekkürler, daha söyleyeceklerim var ama herkese aynı şekilde teşekkürler.

Coşkulu alkışlarla beni kurtaran, madenin yukarısındaki itfaiye ekibini, kurtarma ekibini hep hatırlayacağım, onların hepsine minnettarım, onlar olmasaydı bizim 2. bir hayatımız olmazdı, onlara ne kadar nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, kalpten teşekkürlerimi iletiyorum.

Kaynak: http://v.ifeng.com/news/society/201602/01d580fa-1b32-48cc-93e9-d51e6533a425.shtml

———————————————————————————————————-

第四名矿工华明喜成功升井

活动很少 底下黢黑为了省点电 也不太取活动 起来拉尿 起来 解解手 活动活动腿 在那晃悠晃悠 时间长了 没话说了 都说光了 没得说了
害怕的时候得有半个来月吧 心里头害怕 到晚上睡觉的时候 心里空空荡荡的 听着静 就害怕 静得特渗得慌
正好拿四张牌一二三四 我抽了四 我不害怕我说 我没事 你们上就是 我不害怕我说 我抽个末了我给几个人帮帮忙 帮帮忙叫他们几个人就上去
谢谢政府 谢谢各位领导们 各位武警官兵们 谢谢打井队们 我有二十四个谢谢 说不完 谢谢大家好样的
我想看看救我的这些人 都高兴地鼓掌 矿上的消防队 救援部队 我非常感谢打井队 非常感谢他们 没有他们就没有我们的第二次生命 我有很多感谢的话没有对他们说 谢谢他们 我衷心谢谢他们

来源: http://v.ifeng.com/news/society/201602/01d580fa-1b32-48cc-93e9-d51e6533a425.shtml

Bu yazı Çin kategorisine gönderilmiş ve , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.